SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rolling Penguins

Så kom helgen äntligen
2019-11-03 13:17
Första omgången i Sverigeserien säsong 19/20 är till ända och Lagkapten Mats Andersson summerar helgen så här:

En sen kväll i oktober kom ett gäng taggade rullstolsinnebandyspelare till Eskilstuna och Munktells hotell  och intog garage och hotellrum för att ägna helgen åt att göra det roligaste som finns, nämligen spela rullstolsinnebandy! Att träffa resten av Sveriges lag och spelare är en bonus som är lika mycket värd som att spela! 

Hur gick då spelet är det nu nån som tänker! Det tänker vi med!
Denna våran andra säsong i Sverigeserien startade vi trevande men det blev sedan två jättebra matcher. Sju kämpande spelare som verkligen var jämbördiga och gav allt. Mål i varje match och den största förändringen från fjolåret var att vi höll fokus och orkade hela matcher.Det känns som vi närmar oss vår första poäng, men poängen är ju att vi har roligt och det har vi!

Vi som representerade Halmstad i Eskilstuna var; Debutanterna Wilton och Abbas och i övrigt var det Laszlo, Adrian, Imre, Emil och Mats. Ledare var Carina och Henrik.

Vi ser framemot nästa samling i Göteborg!"
 
Huvudpartners