SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Måndagssnack med Johan Stål
2018-12-10 07:55

I helgen har det varit speluppehåll. Vi tog ett snack med en av lagets äldre herrar, Johan Stål. 

Hej Johan! Din och lagets säsongsstart har ju inte riktigt gått som man önskat, vad beror det på tror du? 


Många faktorer givetvis men framförallt handlar det väl om att varje individ i truppen inte presterat på önskvärd nivå. Kan egentligen inte peka på något annat så specifikt. Man kan alltid skylla på nytt spelsystem eller skador men det är ändå de individer som finns tillgängliga som ska göra jobbet. Jag har sett många träningar från sidan i år och kan ärligt säga att det finns mer att hämta av alla i truppen. Det hoppas jag ska visa sig under senare delen av säsongen.


Du har varit skadad mycket första halvan, hjälp oss ta igenom alla dina skador och hur känns det att vara tillbaka? 


En lång historia! Det började med ett uttänjt ledband i knäet som höll mig borta från nästan hela försäsongen och jag var inte tillbaka i träning förrän lagom till serien startat. Jag gjorde en period mot Kalmarsund för att sedan starta nästa match mot Hovshaga. Där blev det spel i ungefär en period innan jag fick en rejäl tackling som ledde till frakturer på två revben. Efter det har jag inte tränat ordentligt förrän sista veckan och först nu känns det okej! Det betyder ju att jag ligger ganska långt efter i träningen och jag känner det framförallt i spelet med klubba och boll. Det känns ändå inspirerande och jag är väldigt taggad inför fortsättningen.


Seger mot Växjö, vad var det som gjorde att segernollan spräcktes? 

Alla femmorna fungerade defensivt. När sedan förstafemman fortsätter producera så ger det resultat.


Vad ser du mest fram emot när serien vänder? 

Revansch på alla dåliga prestationer vi gjort under hösten. För egen del att få spela innebandy!


Vem i laget...

 Vem i laget bryr sig mest om frisyren?

Utan tvekan Classe! Han har alltid stått på toaletten innan match och fixat med håret. Även nu när han moderiktigt har långt hår och skägg visar han vart skåpet ska stå när det gäller frisyren.


Vem i laget är mest vidskeplig?

Det är ju Classe det med! Han ska gå in sist på plan, vara ur omklädningsrummet sist. O.s.v. Det är mycket ”De här tröjorna har vi aldrig vunnit i” och liknande.


Vem i laget är mest noggrann med sitt innebandymaterial? 

Jag skulle säga Adam Andersson. Ingen är så kräsen som han. Jag vet eftersom jag fått stå för allt hans material de senaste åren.


Vem i laget skulle du kunna tänka dig ha som son?

Konstig fråga! Jag har två söner, det får räcka! I och för sig tar jag ju hand om ganska många i laget men det ser jag mest som en samhällstjänst!

 

Vem i laget får INTE låna din bil?

Alla som har körkort får låna min bil! Har inte jag krockat kommer ingen annan att göra det heller! Vem i laget gör nästa mål?

Skulle vilja säga mig själv men realistiskt sett blir det ju någon i förstafemman. Ska jag nämna ett namn får det bli Axel. Han känns het för tillfället!


Nyhetsarkiv
Seger i premiären!2020-09-27 12:24
Nytt in i herrlaget!2018-05-18 16:07
NEWBODY2017-03-13 10:23
Vinst i DM2016-08-31 11:41
Häng med från början!2016-08-02 22:54
Derbyt livesänds2015-11-11 09:34
Still going strong!2015-10-19 15:35
Vinst mot IBF Göteborg2015-08-31 11:42
Kort snack med kaptenen2015-08-11 10:10
"Nisse" stannar2015-05-20 11:09
 
Sponsorer
HIBK på Instagram