D2: Vinst mot Tvååker!
2015-10-12 14:24

Då var äntligen premiären spelad och det blev en klar seger med 16-1. Vi var rejält taggade från start. Det märktes redan på uppvärmningen att vi hade rätt känsla i truppen.

Vi visste inte var vi hade Tvååker inför matchen så vi valde att börja med ett lägre försvarsspel för att växa in i det. Det blev ganska snabbt tydligt att vi skulle styra denna matchen och då valde vi att flytta fram positionerna. Vi vinner första perioden med 5-0.

Till andra perioden kommer Linda Granström och förstärker oss vilket gör att vi har folk till att gå upp på tre linor framåt. Detta är något vi tyvärr inte har haft möjlighet att träna på under försäsongen, därför blev det ganska hackigt. Vi slarvade med boll och var inte lika taggade som i första perioden. Även om vi skapar en del lägen och vinner perioden med 2-1 så kan vi inte vara nöjda med spelet.

Tredje perioden höjer vi oss igen, vi gör tre mål på de tre första bytena Vi har bra fart på benen samtidigt som vi kan hålla fokus och kvalité i spelet. Vi skapar mängder av målchanser och vinner perioden med 9-0.

Publiken fick se två bra perioder av oss och en hel del snygga mål. Det var skönt att få en bra start och kul att så många av våra spelare kom upp i en bra nivå. Nu blickar vi framåt mot Träslövsläge den 18 oktober.

Målen gjordes av: Sandra Widen 3, Pauline Fridh 3, Evelina Jönsson 3, Matilda Åström 2, Filippa Persson 2, Linda Granström, Cajsa Nilsson och Elenore Glebe

Assister gjordes av: Elenore Glebe 3, Filippa Persson 3, Cajsa Nilsson 2, Pauline Fridh, Malin Karlsson, Moa Hedren, Sandra Widen, Sanne Femling och Matilda Åström