SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rolling Penguins

Första vinsten i Sverigeserien någonsin!
2021-12-16 14:36
När vi kom till hotellet under fredag kväll så mekade vi med målvaktsstolen.

Sedan vår chockartade första omgång i Sverigeserien hösten 2018, så har vi dröm om den där första vinsten. I helgen hände det!

*Varför var det en chockartad helg? Jo vi trodde vi var redo men oj vad vi blev överkörda av de andra lagen den gången! 😉 Men vi lärde oss mycket!

I helgen besökte vi Eskilstuna där vi under lördagen mötte just Eskilstuna samt Nacka.

 

Resultat:

Halmstad vs. Eskilstuna 2 - 16
Halmstad vs. Nacka 4 - 22

Vi fortsätter att utvecklas som lag och har samtidigt väldigt kul ihop, så det blev bra matcher mot två väldigt bra lag under lördagen.

Tredje och sista matchen under helgen hade vi i söndags morgon mot Umeå.
Det blev en som väntat jämn match men där vi höjde oss både i försvaret och i anfallet, vilket gjorde att vi rullade av planen som det vinnande laget.

Resultat:

Halmstad vs Umeå 13 - 10

 

Vi som representerade Halmstad denna omgång var: Adam Nielsen, Peter Ojala, Mats Andersson, Abbas Orand, Andreas Andersson, Laszlo Sandor samt Carina Eriksson i mål.

Tack till vår sponsor Decon!

Ett extra stort tack till Torbjörn Alexandersson som på kort varsel hoppade in som chaufför och även vår största supporter utanför plan!

Tack alla lag som deltog under helgen samt Eskilstuna för en väl genomförd Sverigeserie-omgång!

 
Huvudpartners