Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Gott Nytt År!
2020-12-30 15:59

Vi i styrelsen vill önska er Gott Nytt År och passa på att tacka alla er som kämpar och stöttar oss under året, trots att vi är mitt i en pandemi. Ett speciellt tack till alla ledare och spelare men även till alla föräldrar och inte minst till våra sponsorer. 

 

Att summera innebandyåret 2020 är lite knepigt. Förra säsongen blev till slut väldigt lyckad för våra herrar. DM-guld och avancemang till division 1. Trots att coronapandemin hade tagit fart i samhället så genomfördes ett kval, vi hann med nöd och näppe med en avgörande match mot Vinberg innan allt stängdes ner. Det blev vinst efter straffar och vi kunde se fram emot att spela i division 1 igen. Trots glädjen över att spela division 1 så har det dock inte blivit så många matcher under hösten. 4 seriematcher varav 2 vinster gör att vi ligger i mitten av tabellen. Om och när det kommer igång beror helt på hur smittspridningen utvecklar sig. Ingen av våra seniorlag har fått träna tillsammans sedan i början av november. Vi kan bara vänta och försöka vara förberedda ifall allt drar igång. 

 

På spelarfronten har det sett positivt ut. Vi har fått in några duktiga nyförvärv till division 1-laget och förhoppningsvis kommer ett par spelare tillbaka från skador nu i början på året. Även division 3–4-laget har fått in flera nya namn, både spelare som kommit tillbaka från spel i andra lag men även några nya bekantskaper som ser väldigt intressanta ut. Vi har en stor och bred trupp med flera unga lovande spelare i B-laget. Samarbetet mellan våra seniorlag har fungerat bra och det ska bli spännande att följa dessa lag.

 

Våra barn och ungdomar har fått träna som vanligt under hösten men det har inte genomförts några matcher. Suget efter matcher finns så klart där men vi kan bara hoppas att vi hinner med några innan säsongen är slut. Det finns ett stort intresse för innebandy och nu när Hallägrahallen åter är tillgänglig så är planen att starta upp fler grupper 2021. 

 

Till slut vill vi även tacka alla som följer oss på våra sociala kanaler. Det är roligt att det finns ett intresse trots att allt spel ligger nere, men det viktigaste av allt är ändå att vi hjälps åt med att minska smittspridningen, innebandyn får komma i andra hand men vi hoppas vi kan ses snart igen.

Bingolotter till nyår!
2020-12-27 14:18
Köp bingolotter till nyår på Blomsterlandet! Halmstad innebandyklubb säljer varje dag mellan kl 11-14, från och med måndag. Vinster upp till 500:- kan vi lösa in.
Erbjudande!
2020-12-17 11:28

Salming erbjuder rabatt till alla medlemmar och dess familjer. Vi på Salming vill vara med och pusha för rörelse och fysisk aktivitet trots dessa svåra tider. Vi vill därmed erbjuda en rabattkod på vårt löparsortiment som gäller hela december ut på vår hemsida. www.salming.com

 

Ange rabattkod:SALMING-JUL-50


Spelar du på Svenska spel?

Genom Gräsroten fördelar Svenska Spel nästan 50 miljoner till ungdomsidrotten och du som spelar på något av deras spel kan stötta Halmstad Innebandyklubb. Detta kostar ingenting extra. De enda du gör när du loggar in för att spela är att koppla ett lag till ditt konto och på så vis bidrar du till att vi kan få en slant till vår förening. Du kan logga in på Gräsroten här till höger.

Fortsatta restriktioner
2020-12-15 09:53
Kommunala idrottsanläggningar, både inne och ute, hålls fortsatt stängda. Liksom tidigare undantas träning för barn födda 2005 eller senare, samt för yrkesmässig idrott. För oss i Halmstad innebandyklubb innebar det att våra seniorer (div 1, 3, 4 och 4-ungdom) inte får träna innebandy. Detta gäller tills vidare. 

Vi vill passa på att påminna om Bingolotto. Det finns lotter kvar att köpa till uppesittarkvällen.
Gå in på länken nedan och beställ.

Klappjakten final!
2020-12-14 13:24

Klappjakten är inne på finalomgången! Svarar du rätt på sista julgåtan är du med på utlottningen av flera fina julklappar från Salming. Du kan även vinna  julklappar från vår klubbshop. På fredag 18 december kl 13 delar vi ut klapparna, följ oss på Facebook.  

 

Gåta: Vi bjöd tre personer på julbord, men vad gillade det att äta? Svaret finns i deras namn.

KAJ KLUNIS
LASSE P NILS

 

maila ditt svar till kansli@halmstadibk.com


Grattis till förra veckans vinnare!
Mats Karlsson vann en en klubba och ett klubbfodral från Samling samt en HIBK mössa och ett arenakort. Mio Carlsson och Jessica Engdahl vann HIBK- mössa och ett arenakort.
Julskyltning med HIBK!
2020-11-26 13:19
Fabian Holmkvist
På söndag är det julskyltning och ni är alla hjärtligt välkomna in till oss på Storgatan (vid Pinchos).
Passa då på att köpa bingolotter och föreningskläder. Halmstad Innebandyklubb har fått förmånen av City Fastigheter i Halmstad att låna deras fina lokaler. Kom och träffa representanter från våra seniorlag samt träffa Stadium Team Sales. Vi finns på plats mellan kl 14-18. Välkomna!

Herr 1, 12/10 22:01 
Herr 1, 27/09 12:24 
Herr 1, 03/09 15:27 
Hem´s Innebandyskola, 31/08 15:45 
Herr 1, 15/08 17:29 
 
Sponsorer
HIBK på Instagram