Välkommen till Halmstad IBK
Halmstads största och äldsta innebandyklubb. 
Halmstad IBK står för Glädje, Stolthet & Gemenskap.
Halmstad IBK:s herrlag spelar i Division 1 Södra Götaland och damlaget är regerande mästare i distriktets högsta serie. I föreningen har vi ett tjugotal träningsgrupper, allt från innebandylekis och motion till elitsatsande herrar och damer. Senaste tillskottet är rullstolsinnebandy. HIBK:S och Hem:s innebandyskola inviger alla nya barn i innebandyns grunder. Bli stödmedlem och gå in gratis på alla HIBK:s matcher! 
Anmäl dig till klubben i Anmälningsformuläret via länken i menyn ovan. 
Årsmöte 2017 - nytt datum 29/6
2017-06-12 19:41
Revision och verksamhetsberättelse var inte klara en vecka innan tidigare aviserat datum för årsmötet. Därför flyttas detta framåt i tiden ett par veckor och nytt datum för årsmötet är torsdagen 29 juni 2017. Platsen är Halmstad Arena, kanslilokalerna på våningsplan 2. Tiden 18.30. 

Handlingarna för mötet kommer finnas för påseende på föreningens kansli från torsdagen 22 juni. 

//Styrelsen

Herr 1
Silly Season H1: Ytterligare en värvning
2017-06-07 18:59, Herr 1
Teddie Lundberg spelade i Halmstad IBK säsongen 12/13.
Sedan en tid tillbaka står det klart att herrlaget gör sin andra värvning inför säsongen 2017/18. Det är Teddie Lundberg, fostrad i klubben, som återvänder efter ett par säsonger i Kusten och hemvändaren ser fram emot den kommande säsongen.
- Det känns kul att komma tillbaka till alla gamla kompisar som man spelat med sedan jag var liten. Det var bara att hoppa på tåget när Halmstad hörde av sig. Det ska bli kul med nya utmaningar, säger han.

Enligt Teddie själv är hans främsta styrkor att läsa spelet och stå rätt.
- Och så kan jag överraska framåt också, tillägger han och med 30 mål och 22 assist på 45 matcher i Kusten, kan Teddie Lundberg bli ett vasst anfallsvapen den kommande säsongen.
Årsmöte
2017-05-24 10:35
Välkommen till Årsmöte onsdag 14 juni kl 18,30 i Halmstad Arena, kanslivåning. 
Lättare förtäring.

//Styrelsen
Ungdomsledarna!
2017-05-06 10:09
Säsongen har varit lång och alla ledare har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med sina lag. 
Föreningen vill rikta sina allra största tack till var och en som även denna säsong stått i spetsen av sina respektive lag och på ett föredömligt sätt representerat föreningens glädje, gemenskap och stolthet. 

Bilderna visar Jörgen Danielsson och Jon Ruthström, ledarna i F03-05 Oskarström som på valborgsmässoafton mycket välförtjänt tilldelades Lions club årliga ungdomsledarstependium för deras engagemang och bidrag till ungdomsidrotten. 
Stort Grattis från oss alla! 

Nu är planeringen och funderingarna redan igång inför nästa säsong, så vi kan förbättra och förenkla alla delar och detaljer ännu mer för att sätta fin form på ungdomsverksamheten i föreningen. 
Så har du funderingar, tankar och idéer så ska du inte tveka att höra av dig till mig. 
I samma takt som ungdomsverksamheten expanderar så vill vi även rekrytera fler ledare så har ni förslag, tips eller nån kandidat så tveka inte att höra av er till mig. 

Åter igen ett stort tack till alla och hoppas ni får en riktigt varm och glad sommar. 

Mvh

Alle Edlund 
Ungdomsordförande 
Halmstad Innebandyklubb 

Herr 1
Silly Season, H1: Nytt in på spelarkontot!
2017-04-28 13:49, Herr 1
Emil Josefsson

April börjar lida mot sitt slut, och förhoppningsvis hösten också. Men i väntan på bättre väder kan vi stolt presentera herrarnas första nyförvärv inför säsongen 2017/2018.


I veckan skrev nämligen Emil Josefsson, 23, på för Halmstad IBK.

- Halmstad är en förening som jag har hört bra om. Sedan vill jag ta nästa steg i min karriär och fortsätta utvecklas, därför var Halmstad ett givet val, säger Emil som under fjolårssäsongen spelade i Kustens IF i division 2 där han stod för 44 poäng (25+19) på 24 matcher.


Vem är Emil Josefsson?

- Jag är 23 år, jobbar på posten som budbilschaufför. På fritiden umgås jag med kompisar o familj, spelar även en del tennis när innebandyn har uppehåll.
Vad är dina styrkor som innebandyspelare?

- Svårt att bedöma själv, men har väl en god teknik o ett bra spelsinne tycker jag!


Vad tror du om klivet från division 2 till division 1?

- Självklart så skiljer de en del - spelarna är mer spelskickliga o tempot är betydligt högre! Men det ser jag bara som en utmaning!


Vad ser du mest fram emot den kommande säsongen?

- Bra laganda, goa vinster och framförallt att få återförenas med Rasmus Ehrnberg och Jimmie Wiberg. Och att få tunnla dom igen - som jag har gjort förr, haha!


Ordförande Magnus Forsberg beskriver Emil som en bollsäker spelare med hög potential.

- Jag får en känsla av att han är sugen på att bli bättre, han är hungrig, vill utvecklas och sätter innebandyn högt upp på sin prioriteringslista. Det är sådana spelare vi vill ha. Till detta är han både arbetsam och har en bra teknik.

Nyheter från våra lag
Oskar Innebandylekis "Boll o lek", 10/04 18:22 
Oskar Innebandylekis "Boll o lek", 18/03 22:55 
Innebandyskola Hallägra, 16/03 11:50 
 
Sponsorer