SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Köp lott till BingoLottos jubileum
2021-10-18 16:51
Ska du eller känner du någon som ska spela Bingolotto på lördag när det är 30-årsjubileum? Alla kan beställ lotter av oss och få dem hemskickade. Mail aktuella adressen och antal lotter så levererar vi ut till brevlådor mot swishbetalning. Smidigt tycker vi, skicka till: kansli@halmstadibk.com
 
Bingolotter 100kr
Dubbelott 200kr
Trisslott 25kr
Stötta HIBK – köp sport- och underkläder till bra pris!
2021-10-02 17:07

Behöver du uppdatera garderoben med nya underkläder eller träningskläder? På Gutz kan du enkelt beställa till Herr, Dam och Barn samtidigt som du stöttar Halmstad Innebandyklubb. För varje paket ni handlar av Gutz så stöttar ni föreningen med 60:-. Varorna skickas hem till närmaste postombud.

 

Gå in på länken nedan och beställ!

 

Länk:

https://webshop.gutz.se/615703d8da0c7a07410e8926/ecom/
 
 
Gratis inträde på söndag!
2021-09-28 16:21

På söndag den 3 oktober kl 15 i Halmstad Arena A1 spelar våra herrar i div 1 mot Pixbo. Alla lag i föreningen bjuds in att se matchen, föräldrar, syskon och övrig släkt är alla välkomna. Ange vilket lag och vilken spelare ni tillhör i kassan. Eftersom vi inte har några restriktioner att ta hänsyn till så hoppas vi på ett härligt stöd från läktaren. Arenan är stor så visa hänsyn och sitt gärna med avstånd.

Motionslag för herrar!
2021-09-26 19:02
Är du innebandyintresserad och vill spela innebandy på skoj så är du välkommen till Halmstad Arena. Redan nu på onsdag 20:30-22:00 är det träning i B-hallen. Oavsett om du har spelat innebandy eller är nybörjare så är du välkommen. Anmäl dig till: kansli@halmstadibk.com
Seger för herrarna i premiären
2021-09-17 08:52

Halmstad IBK vann seriepremiären med 7-4 mot IK Zenith men det var Zenith som tog ledningen redan någon minut in i matchen. Halmstad jobbade sig dock snabbt tillbaka och skapade fler bra chanser, när bortalaget fick sin först utvisning kom kvitteringen genom Adam Andersson och innan paus hade Halmstad tagit ledningen genom Håkan Petersson.

I andra perioden fortsatte Halmstad att föra spelet och nyförvärvet Hannes Burén fick göra sitt första mål i den röda tröjan, men han var inte färdig där utan mitt i Zeniths slutforsering  kontrade han in sitt andra mål för kvällen och då på passning av Philip Holmqvist. Dessförinnan hade Otto snyggt skjutit Halmstad till ledning. Halmstad var det bättre laget och skapade fler bra chanser fast Zenith var inte ofarliga, men antingen gick skotten strax utanför eller stod Andreas Gralén i vägen. Gästerna skapade ett visst tryck sista tio, dock var Halmstad effektiva med att döda tid och samtidigt farliga i sina kontringar. Håkan satte sitt andra för kvällen med endast någon minut kvar att spela. Nästa hemmamatch är mot Pixbo den 3 oktober kl 15.     

  

Seriepremiär för herrarna!
2021-09-14 19:11

Så var det äntligen dags att få starta upp en ny innebandysäsong. Efter förra årets avbrutna säsong då endast fyra matcher hann spelas ska det bli spännande att se vad denna säsong kommer att ge. Förra säsongen var Halmstad IBK nykomlingar i division ett södra och får väl fortfarande ses som nykomlingar då inga nya lag tillkommit. Dessvärre har två lag fallit ifrån då både Warberg IBF och Lönsboda valt att dra sig ur årets seriespel.

 

Hur ser det då ut i Halmstad IBK i år? Laget har haft en helt okej försäsong med en del matchande och en del tuffa träningar. Tyvärr har skador, jobb och föräldraskap satt lite käppar i hjulet. Liksom föregående år tränas laget av Andreas Gralèn, Jonas Tarstad, Håkan Petersson och Johan Stål. Alla fyra kommer också att finnas tillgängliga för spel. I övrigt har det försvunnit några spelare. Backen Oscar Härsjö har flyttat tillbaka till Göteborg och den sevärde Teddie Lundberg kommer inte bjuda publiken på några tekniska delikatesser i år (vi hoppas det bara är en timeout och att han snart är tillbaka). Även Filip Johqvist, Jakob Gidmark och Gabriel Bekassy Fritzon har lämnat oss

 

Nya spelare in då? En spelare som blev klar för Halmstad från Engelholm lagom till att serien stängde förra året är Filip Holmqvist. En stor och stark forward med tekniska kvaliteter och ett bra skott. Han passar bra in i laget och kommer med största sannolikhet att bidra med en hel del poäng. Tillbaka i laget efter en ettårig utflykt till Kusten är Pi Stålberg. En rutinerad back som alltid ger 100% i alla lägen. Ytterligare ett backtillskott är Hannes Burèn. Även Hannes kommer till Halmstad från Engelholm. En klart sevärd spelare med tekniska kvaliteteter, ett bra skott och bra speluppfattning. Kan förhoppningsvis bli en ny publikfavorit. Halmstads färskaste tillskott kommer norrifrån. Det är Axel Ohlsson som förra året representerade Alunda IBF men tidigare i karriären varit i IK Sirius FBC:s organisation. En lugn och välskolad spelare som förhoppningsvis kan fortsätta utvecklas hos oss i Halmstad IBK.

 

Det kommer bli intressant att se hur det nya lagbygget står sig mot tufft division 1-motstånd. Första matchen är redan nu på torsdag och då kommer IK Zenith på besök. Zenith var det lag som HIBK skulle mött förra säsongen när serien stängdes ner. Den matchen ströks alltså men nu kommer mötet att bli av. Vi ser självklart fram emot matchen med spänning och även om säsongen tjuvstartat lite med några DM-matcher så är det ju nu allvaret börjar. På torsdag klockan 20:00 är det tekning i Halmstad Arena. Matchen sänds också livesänds i appen Svensk innebandy.

RIB Rullstolsinnebandy, 06/09 09-06 
Herr 3-4, 23/03 16:48 
Herr 1, 12/10 22:01 
Herr 1, 27/09 12:24 
Herr 1, 03/09 15:27 
 
Sponsorer
HIBK på Instagram