2021-11-07 23:12

Så kom äntligen dagen som vi längtat efter sedan vi spelade match senast för 2 år sedan!
Lördagen den 30 oktober fick vi äran att arrangera omgång 1 i Sverigeserien i rullstolsinnebandy för sydlagen (Vi, FBC Kalmarsund och GRIF Invalidos).

Som väntat efter så lång tid så var det en hel del nervositet inför, Har vi utvecklats? Har de andra lagen utvecklats? Vilka är de nya spelarna?

Så fort vi var på planen och matchen startade så släppte all nervositet och vi alla hade väldigt roligt!
Efter första matchen där vi mötte stort motstånd i Invalidos och förlorade ganska stort så hittade vi varandra väldigt bra i andra matchen då vi mötte FBC Kalmarsund.

Efter runt 2 minuter in i 3:e perioden så ledde vi faktiskt med 6-3, men efter lite felbeslut i byten, att vi började bli slitna så vi tappade våra positioner och att Kalmar spelade starkt i slutet så blev det förlust även i den matchen.

Men vilken härlig känsla att efter 2 perioder leda en match! Vi gjorde faktiskt fler mål i en match än vi någonsin gjort tidigare! Det gjorde att man blir ännu mer taggad att träna på det vi märkte att vi behöver träna på samt att komma starka in i omgång 2 för sydlagen.

Matchens Lirare i match 1: Wilton Jepsen, Rolling Penguins & Roberth Isaksson, GRIF Invalidos Matchens Lirare i Match 3: Andreas Andersson, Rolling Penguins Anja Rosengren, FBC Kalmarsund

Vi som representerade Halmstad denna omgång var: David Jonsson (debutant), Wilton Jepsen, Mats Andersson, Abbas Orand, Andreas Andersson, Laszlo Sandor, Emil Johansson, Björn Laid och Carl Holmén. Ledare var Helén Persson.

Ja vi arrangerar även omgång 2 (sydlagen) i Sverigeserien, söndagen den 21 november spelar vi i Halmstad Arenas A-hall! Välkomna dit!

Tack till våra sponsorer HFAB och Decon Wheel!