Anmälningsformulär 2023

Inför varje ny innebandysäsong ska alla nya och gamla medlemmar fylla i sina aktuella kontaktuppgifter och klädstorlekar i detta formulär. Är du/ditt barn inte med i någon grupp än men önskar att bli, så gör du din intresseanmälan här.


För föräldrar: Om barnet har egen e-post-adress/mobiltelefon för nyheter och kallelser så uppge dessa för att underlätta kommunikationen från gruppens ledare. Annars uppges målsmans e-post och mobiltelefon även för barnet.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen, Halmstad InnebandyklubbGenom att anmäla sig eller sitt barn till Halmstad Innebandyklubb godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR. Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild och statistik publiceras på Halmstad Innebandyklubbs officiella hemsida, HIBK:s officiella sidor i sociala medier och i föreningens marknadsföring. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter eller bilder får ni vänligen meddela oss detta i ett mail till kansli@halmstadibk.com.

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Grupp *
Tröjstorlek *
Välj vilken storlek du/barnet normalt har på t-shirt / tröja: 
120 CL
140 CL
160 CL
S
M
L
XL
XXL
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon *  
Telefon hem  
E-post 1 *  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport